Dulciurile sunt bucuria celor mici, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Aceşti biscuiţi sunt o gustare ideală, dar, totodată, sunt plini de ingrediente sănătoase.

 

 


  • Pregătire:15 min
  • Porții:30 bucăţi
  • Gătire:45 min
  • Timp total:1 h
  • Categorie:biscuiti, desert
Ingrediente
● 100 g făină
● 100 g fulgi de ovăz
● 50 g zahăr
● 50 g unt
● ½ linguriţă praf de copt
● 2 linguri iaurt grecesc
● 100 g fructe uscate
● 100 g nuci sau migdale
Mod de preparare
Amesteci zahărul cu iaurtul şi cu untul. Adaugi făina, fulgii de ovăz şi praful de copt. La final, pui fructele uscate tăiate cubuleţe şi nucile sau migdalele sfărâmate. Dai compoziţia la frigider 30 de minute. Din aluatul rece formezi biluţe pe care le aşezi într-o tavă cu hârtie de copt, apoi o dai la cuptorul preîncălzit, la 190 °C,15-17 minute.
 
Laşi biscuiţii să se răcească, apoi îi poţi păstra în borcane de sticlă, o săptămână.
 
FOTO: Profimedia
Loading...
Evaluează rețeta