Biscuiţi săraţi cu parmezan

biscuiti cu parmezan jpeg

O ceaşcă de cafea trebuie însoţită de o gustare. În timp ce unora le plac dulciurile la cafea, alte persoane preferă o gustare sărată. Dacă te afli în această categorie, prepară aceşti biscuiţi săraţi cu parmezan.

De ce ai nevoie pentru biscuiţi săraţi cu parmezan

200 g făină

85 g unt

50 g parmezan

1 gălbenuş

3 linguri apă

sare

piper

Cum se prepară biscuiţii săraţi cu parmezan

Combini făina cu untul până când capătă o consistenţă sfărâmicioasă. Adaugi parmezanul ras, gălbenuşul, sare şi piper după gust şi apă cât să obţii un aluat omogen. Laşi aluatul la frigider o oră, apoi îl întinzi într-o foaie nu foarte subţire şi-l decupezi în forma dorită. Aşezi biscuiţii într-o tavă tapetată şi-i dai la cuptor, încălzit în prealabil, până când devin rumeni la suprafaţă.

Sursa http://www.amuse-your-bouche.com/

http://www.amuse-your-bouche.com/