Biscuiţi săraţi cu parmezan
O ceaşcă de cafea trebuie însoţită de o gustare. În timp ce unora le plac dulciurile la cafea, alte persoane preferă o gustare sărată. Dacă te afli în această categorie, prepară aceşti biscuiţi săraţi cu parmezan.
De ce ai nevoie pentru biscuiţi săraţi cu parmezan
200 g făină
85 g unt
50 g parmezan
1 gălbenuş
3 linguri apă
sare
piper
Cum se prepară biscuiţii săraţi cu parmezan
Combini făina cu untul până când capătă o consistenţă sfărâmicioasă. Adaugi parmezanul ras, gălbenuşul, sare şi piper după gust şi apă cât să obţii un aluat omogen. Laşi aluatul la frigider o oră, apoi îl întinzi într-o foaie nu foarte subţire şi-l decupezi în forma dorită. Aşezi biscuiţii într-o tavă tapetată şi-i dai la cuptor, încălzit în prealabil, până când devin rumeni la suprafaţă.