Ungureanu Ioana din Slatina, Olt, ne-a trimis această reţetă pe care trebuie s-o încercaţi neaparat! Mulţumim, Gabriela. Nu uitaţi că aşteptăm reţetele voastre la adresa [email protected]!

Ingrediente:

1 pachet unt
250gr zahăr pudră
200 gr lapte praf
2 pliculeţe zahăr vanilat
250 gr nucă cocos
alune de pădure

Mod de preparare:

Se freacă untul spumă cu zahărul,se adaugă laptele praf şi jumătate din nuca de cocos. Amestecăm cât putem de bine şi lăsăm compoziţia la rece în frigider 30 de minute.

Formăm bomboanele în mijlocul cărora punem câte o alună şi le dăm prin cocosul rămas. Le lăsăm la frigider să se întărească.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora. 

Loading...