Pe lângă fursecuri, cozonac sau alte prăjituri festive, noi îţi recomandăm să-i serveşti pe cei dragi şi cu acest brăduţ din cremă de ciocolată.

De ce ai nevoie pentru brăduţ

2 foi aluat foitaj

150 g cremă de ciocolată

1 ou

50 g zahăr

Cum se prepară brăduţul

Pas 1

Decupezi fiecare foaie de aluat sub forma unui brăduţ. Ai grijă să fie de aceeaşi mărime, deoarece, la final vei suprapune foile.

Pas 2

Pui foaia pe o hârtie de copt. Ungi forma de brăduţ de pe o foaie cu cremă de ciocolată.

Pas 3

Suprapui cealaltă foaie decupată şi îndepărtezi marginile aluatului.

Pas 4

Tai coroana brăduţului fâşii, pe care le răsuceşti. Prinzi marginile hârtiei şi aşezi brăduţul cu tot cu hârtie în tavă. Îl ungi cu oul bătut şi-l dai la cuptor până când se rumeneşte. La final, îl pudrezi cu zahăr.

Sursa http://www.eatwell101.com/

Loading...
Evaluează articolul