Când ai nevoie să prepari o reţetă cu puţine calorii, ia în calcul varianta delicioasă de brânză feta, pregătită în crustă. O gustare moale în interior şi crocantă la exterior!

Ingrediente

  • 200 g brânză feta
  • 1 ou
  • 100 g pesmet
  • busuioc verde, după preferinţă
  • cimbru verde, după preferinţă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 praf de piper
  • 8 roşii cherry

Mod de preparare 

Tai brânza feta în două felii mai groase. Baţi oul, apoi treci brânza prin ou şi prin pesmet. Repeţi operaţia de două ori, pui feliile într-o tavă cu hârtie de copt şi dai la cuptor, la 180 ℃, până se rumeneşte. 

Scoţi feta, presari busuioc proaspăt şi cimbru proaspăt după preferinţă, stropeşti cu ulei de măsline şi o srveşti alături de roşiile cherry.

Poftă bună! 

FOTO: Shutterstock.com 

Încearcă şi reţeta de Piept de pui cu harissa şi salată de năut.

 

Loading...