Un aperitiv mediteranean, simplu de preparat, dar care-ţi va deschide apetitul. Învaţă cum se prepară brânză feta la cuptor.

De ce ai nevoie pentru brânză feta la cuptor

300 g brânză feta

3-4 roşii

2 linguri măsline negre tocate

1 lingură busuioc

1 linguriţă oregano

1 căţel de usturoi

1 lingură ulei de măsline

1 praf de sare

1 praf de piper

Cum se prepară brânză feta la cuptor

Dă drumul la cuptor. Combină roşiile tocate cu busuiocul tocat, oregano, usturoiul pisat, măslinele, uleiul de măsline, sare şi piper după gust. Amestecă să se pătrundă aromele. Aşază brânză într-un vas care să nu fie prea mare, pune restul ingredientelor deasupra şi pe laterale. Dă vasul la cuptor pentru 15-20 de minute până ce se înmoaie brânza, iar roşiile se rumenesc. Se serveşte caldă, cu pâine prăjită.

Sursa foto http://www.cakenknife.com

Loading...