Brânză pane cu şuncă

branza pane cu sunca jpeg

Mulţumim Cristianei Iasmina Pitiga din Timişoara pentru această reţetă.

Ingrediente 80 g făină 2 ouă 80 ml bere 200 g brânză Camembert sau caş de vacă uşor sărat 1 ardei capia roşu 100 g şuncă ulei pentru prăjit sare piper

Mod de preparare

Tai brânza în felii groase de aproximativ 1 cm şi le speli. Tai ardeiul gras rondele. Aşezi pe fiecare bucată de brânză ardei gras şi le presari cu puţin piper măcinat.

Cerni făina, adaugi ouăle şi berea, sare şi piper, după gust, şi omogenizezi compoziţia cu un tel. Înveleşti bucăţile de brânză în felii de şuncă subţiri, le treci prin sosul cu bere şi le prăjeşti în ulei încins, pe ambele părţi, până se rumenesc frumos. Le scoţi pe prosoape absorbante şi le serveşti alături de cartofi fierţi şi salată.