De ce să stai să prepari clătitele una câte una, când poţi turna aluatul în forme de brioşe şi le poţi coace pe toate odată?

De ce ai nevoie pentru brioşe

400 g făină

6 linguri zahăr

1 linguriţă praf de copt

500 g iaurt

2 ouă

3 linguri ulei

afine

Cum se prepară brioşele

Dai drumul la cuptor şi ungi cu ulei formele de brioşe. Din această cantitate de aluat ies aproximativ 16 brioşe.

Combini făina cu zahărul, praful de copt. Torni iaurtul, ouăle şi uleiul, apoi omogenizezi până când încă mai rămân mici cocoloaşe de făină. Pui afine şi torni compoziţia în forme cât să umpli trei sferturi. Dai brioşele la cuptor până când se rumenesc uşor pe deasupra.

Le serveşti, dacă vrei, cu frişcă, fructe proaspete, miere sau ce sirop doreşti.

Sursa http://kirbiecravings.com

Loading...