Brioşele nu se servesc doar ca desert. Ele sunt gustoase şi la aperitiv! Încearcă reţeta noastră de brioşe cu bacon şi caşcaval.

De ce ai nevoie pentru brioşe

5 ouă

2 ardei

6-7 felii de şuncă sau bacon

100 g brânză

caşcaval, după gust

1-2 linguri unt

sare, după gust

piper, după gust

ceapă verde, după gust

Cum se prepară brioşele

Încălzeşti cuptorul la 180 de grade. Baţi ouăle şi încorporezi în ele ardeiul tăiat cubuleţe, brânza rasă şi şunca feliată. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Ungi o tavă pentru brioşe cu puţin unt şi torni compoziţia în fiecare formă. Dai la cuptor aproximativ 20 de minute. Presari peste brioşe caşcaval ras, câteva felii de şuncă şi ceapă verde tocată mărunt, daca doreşti şi le mai ţii sa se gratineze.

Loading...
Evaluează articolul