O porţie de brioşe este binevenită oricând. Astăzi vă puteţi bucura de savoarea brioşelor cu banane şi caise.

Ingrediente:

3 linguri de unt topit
un sfert de cană de miere
2 ouă
2 banane pasate
3 sferturi de linguriţă de bicarbonat de soda
un sfert de linguriţă de sare
3 căni de făină
un sfert de cană de nuci pisate
un sfert de cană de caise uscate sau din compot

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Puneţi hârtie pentru copt în 12 forme de brioşe. Într-un bol mare, amestecaţi untul, mierea, ouăle şi bananele. Adăugaţi bicarbonatul de soda şi sarea, apoi făina, nucile şi caisele, şi amestecaţi bine, până când obţineţi o compoziţie omogenă. Umpleţi formele cu acest aluat şi lăsaţi-le la cuptor 25-30 de minute.

Sursa: wholefoodsmarket.com

Loading...