Simple şi gustoase, aceste brioşe cu ciocolată pot fi desertul potrivit de la masa de Florii din această duminică. Le poţi pregăti chiar de azi.

Ingrediente

200 g făină
70 g zahăr
3 ouă
150 g unt
2 linguriţe praf de copt
1 plic zahăr vanilat

Pentru umplutură
350 g ciocolată neagră
200 ml frişcă lichidă

Mod de preparare

Mixezi untul moale cu ouăle până se încorporează. Amesteci făina cernută cu zahărul vanilat, cu praful de copt şi zahărul şi le adaugi în compoziţie. Pentru umplutură, topeşti
ciocolata pe baie de aburi, iar când este gata o amesteci cu frişca lichidă. Torni în fiecare formă de brioşe din aluatul obţinut, adaugi câte o lingură de cremă de ciocolată, apoi acoperi iar cu aluat. Fiecare formă trebuie să fie umplută pe jumătate. Le aşezi într-o tavă mare şi le dai la cuptor, încins în prealabil, până se rumenesc.

Loading...
Evaluează articolul