Îi mulţumim Andreei Rădulescu din Bucureşti pentru această reţetă!

Ingrediente

150ml apa
200g unt
200g ciocolata neagra
3 oua
200g faina
1 plic praf de copt
1 borcan dulceata smochine
200g ciocolata cu lapte (sau cu diverse crème in interior)
200g ciocolata alba
50ml lapte
Nuca de cocos colorata

Preparare

Topim zaharul, untul si ciocolata in apa fierbinte. Adaugam ouale batute, faina si praful de copt. Turnam cate o lingura din compozitie in forme pentru briose (eu am folosit forme de silicon in care am pus foite pentru briose). Punem o lingurita de dulceata si cate o bucatica din ciocolata cu lapte si adaugam iar din compozitie cat sa ajunga pana la jumatatea formei. Le introducem la cuptor pentru 30-35min (cat sa treaca testul scobitorii).
Pentru ornat: topim ciocolata alba in lapte. Deasupra la fiecare briosa se pune cate o lingura din ciocolata topita si se presara nuca de cocos.

Loading...
Evaluează articolul