Pieţele abundă acum de fructe zemoase şi pline de vitamine. Nici nu ştii ce să alegi... Dacă-ţi fac cu ochiul piersicile atunci prepară cu ele brioşe pufoase!

Ingrediente: 80 g unt, 250 g făină, 2 ouă mari, 160 g iaurt, 150 g zahăr, 1 esenţă de vanilie, 1 plic praf de copt, 2 linguri seminţe de mac, 2-3 piersici

Număr porţii: 4
Timp de preparare: 80 min
Dificultate: mică

Mod de preparare:

Amesteci făina cu praful de copt, apoi adaugi iaurtul, macul, untul şi mixezi bine. Baţi ouăle cu zahărul, le adaugi în compoziţia cu făină, pui esenţa de vanilie şi omogenizezi bine. Tai piersicile în jumătate, le cureţi de sâmburi şi le tai felii subţiri.

Pui în fie care formă de brioşe câte două linguri de compoziţie şi aşezi deasupra câte trei felii de piersici. Le aşezi pe toate într-o tavă unsă şi tapetată şi le dai la cuptor pentru 25-30 de minute.

Loading...