Foarte gustoase, perfecte ca şi gustare între mese sau la micul dejun, brioşele cu şuncă şi caşcaval trebuie incluse pe lista reţetelor de încercat toamna aceasta.

Ingrediente

5 ouă

240 ml lapte

150 g caşcaval ras

ceapă verde tocată, după gust

½ linguriţă cimbru

18 felii şuncă

ulei

sare

piper

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Baţi ouăle într-un bol. Amesteci cu celelalte ingrediente, cu excepţia feliilor de şuncă. Ungi o tavă de brioşe cu puţin ulei. Aşezi câte o felie de şuncă în fiecare formă. Adaugi aproximativ 3 linguri din compoziţia cu ou, de brioşă.

Dai la cuptor în jur de 25 de minute sau până când trec testul cu scobitoarea. Laşi la răcit 10 minute înainte de servire.

Sursa http://www.dinner-mom.com

Loading...
Evaluează articolul