Ai nevoie de un desert rapid pentru invitaţii care bat la uşă? Brioşele cu ciocolată sunt delicioase şi se pregătesc cât ai bate din palme.

Ingrediente

200 g făină
¼ linguriţă sare
1 linguriţă bicarbonat de sodiu
30 g pudră de cacao
130 g zahăr pudră
60 g gem de mere
240 ml lapte
1 linguriţă esenţă de vanilie
1 lingură oţet
150 g ciocolată
fulgi de ciocolată, după gust

Mod de preparare – Brioşe delicioase cu ciocolată

Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Într-un bol, amesteci făina cernută, sarea, bicarbonatul de sodiu, pudra de cacao şi zahărul pudră. Separat, combini laptele cu esenţa de vanilie, gemul şi oţetul.

Încorporezi ingredientele lichide în cele uscate, apoi adaugi ciocolata ruptă în bucăţele mici. Torni aluatul într-o tavă de brioşe cu 12 forme şi pui câţiva fulgi de ciocolată în fiecare. Dai la cuptor 15-18 minute sau până când brioşele trec testul scobitorii. Serveşti imediat.

Sursa http://bbritnell.com

Loading...
Evaluează articolul