Dacă de obicei brioşele se fac din făină de grâu, nici cele cu făină de porumb nu trebuie ignorate, fiind un adevărat deliciu culinar.

Ai nevoie de

100 g unt topit

2/3 cană zahăr

2 ouă mari

1 cană lapte

1 cană făină de porumb

1 cană făină albă

1 praf de sare

½ lingură praf de copt

½ cană brânză cedar rasă

½ cană ceapă tocată

1 ardei iute tocat

Dă drumul la cuptor. Unge formele de brioşe cu puţin unt. Mixează zahărul cu untul, ouăle şi laptele. Adaugă făina de porumb, sare şi praf de copt. După ce ingredientele s-au omogenizat, încorporează făina. Presară brânză, având grijă să nu se formeze cocoloaşe, ceapa şi ardeiul iute. Umple formele cu această compoziţie şi dă-le la cuptor pentru aproximativ 25 de minute.

Sursa foto http://www.gooddinnermom.com

Loading...