În mai puţin de o oră poţi obţine ca aperitiv nişte brioşe gustoase şi lăudate de toată lumea.

Ingrediente

200 g făină
1 plic praf de copt
5 ouă
4 linguri unt
150 g brânză de vaci
1 cartof mare fiert
130 g caşcaval
1 ardei iute
sare
piper

Cum se prepară

Se bat albuşurile spumă cu un praf de sare. Gălbenuşurile se freacă bine, se adaugă brânza, ardeiul iute tocat mărunt, untul, cartoful fiert şi pasat şi se mixează până se omogenizează. Se încorporează uşor făina amestecată cu praful de copt, caşcavalul ras şi albuşurile bătute. Se condimentează cu sare şi piper, după gust. Se toarnă compoziţia în forme de brioşe mai înalte, unse, şi se coc în cuptorul încins circa 30 de minute. Se scot din forme după ce se răcesc.

Loading...
Evaluează articolul