Mulţumim din nou Anişoarei Ursan care ne-a trimis încă o reţetă delicioasă şi uşoară pe care o puteţi prepara oricând.

Ingrediente(ptr cca 10 bucati)

200 g faina
150 g branza proaspta de vaci
130 g cascaval ras
5 oua
4 linguri ulei de masline
2 lingurite rase de praf de copt
un cartof mare
sare
piper
un ardei iute

Mod de preparare

Preparare Se bat albusurile cu un praf de sare pana se intaresc .Galbenusurile se mixeaza cu uleiul de masline,cartoful fiert si pasat,cu branzica si cascavalalul ras.Se adauga si ardeiul iute tocat fin dupa ce a fost curatat de nervuri si seminte .Se amesteca albusurile cu amestecul de galbenususri si se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt .Se potriveste dupa gust de sare si piper.Se ung forme de briose,se pune cate o lingura de amestec in fiecare forma apoi se dau la copt ccca 20 minute.Se servesc calde sau reci.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.

Loading...
Evaluează articolul