Ingrediente

1 broccoli potrivit ca mărime
200 ml smântână
150 g caşcaval
2 ouă
30 g unt
2 linguri pesmet
sare
piper
5-6 roşii cherry pentru decor

Mod de preparare

Cureţi broccoli de frunze, îl desfaci în bucheţele şi îl speli cu atenţie sub jet de apă rece. Îl scurgi bine, îl opăreşti circa cinci minute în apă cu sare şi îl scurgi din nou în strecurătoare.

Aşezi bucheţelele într-un vas termorezistent uns cu unt şi tapetat cu pesmet. Razi deasupra caşcaval.

Separat, baţi ouăle cu smântână, sare, piper, după gust, apoi torni compoziţia peste bucheţelele de broccoli. Adaugi bucăţele de unt deasupra, câteva roşii cherry pentru decor şi introduci vasul la cuptor pentru circa 35-40 de minute. Îl serveşti cald sau rece.

Loading...
Evaluează articolul