Un aperitiv rapid pentru mesele festive, bruschetele cu cremă de brânză şi somon afumat sunt foarte foarte gutsoase.

Ingrediente

250 g cremă de brânză

100 g brânză feta, mărunţită

1 căţel de usturoi, zdrobit

140 g somon afumat

10-12 felii de pâine prăjite

1 lingură ceapă verde, tocată

unt

sare

piper

Mod de preparare - Bruschete cu cremă de brânză şi somon afumat

Mixezi crema de brânză împreună cu feta, usturoiul şi ceapa verde. Adaugi sare şi piper, după gust. Ungi feliile de pâine cu puţin unt şi le rumeneşti într-o tavă, în cuptorul încins, 5-7 minute.

Scoţi din cuptor, laşi să se răcească puţin, apoi le ungi cu amestecul de brânză obţinut. Pui deasupra bucăţele de somon afumat. Serveşti cu extra ceapă verde.

Sursa https://www.mybakingaddiction.com

Loading...
Evaluează articolul