Sună foarte bine, arată senzaţional, iar la gust...Gustul este fenomenal.

Ingrediente

1 kg varză murată
500 g carne tocată
5 ouă
500 ml lapte
100 g caşcaval afumat feliat
2 cepe
3 linguri pesmet
sare
piper
măghiran

Cum se prepară

Varza murată se ţine în apă, se stoarce bine şi se toacă cât mai fin. Se pune într-un vas, se adaugă carnea, ceapa dată pe răzătoarea mare, ouăle bătute şi se omogenizează
compoziţia. Se pun laptele, pesmetul, se condimentează cu piper, măghiran şi sare, după gust.

Se toarnă compoziţia într-un vas termorezistent uns cu unt şi tapetat cu pesmet şi se introduce în cuptorul preîncălzit la 180° C pentru 45 de minute. Se scoate vasul din cuptor, se acoperă cu felii de caşcaval afumat şi se mai coace pentru următoarele 10-15 minute.

sursa foto: profimedia

Loading...
Evaluează articolul