Prepară pentru masa de prânz această budincă de cartofi cu caşcaval ras.

De ce ai nevoie pentru budincă

500 g piure de cartofi

200 g smântână

3 ouă

100 g caşcaval ras

70 g unt

3 linguri smântână

200 g şuncă

sare

pesmet

ulei

suc de roşii

 Cum se prepară budinca

Freci untul spumă, încorporezi, pe rând, gălbenuşurile, 50 g caşcaval, 100 g smântână, piureul de cartofi, albuşurile bătute spumă şi sare, după gust amestecând uşor cu o spatulă.

Separat, combini şunca tăiată cubuleţe cu restul de smântână. Ungi o tavă cu puţin ulei, presari pesmet, întinzi jumătate din compoziţia cu cartofi, întinzi şunca şi termini cu cartofi. Torni suc de roşii, după gust, presari caşcaval şi dai la cuptorul încins aproximativ 20 de minute.

Loading...