Aceste deserturi individuale sunt extrem de elegante şi oportune pentru momentele în care ai invitaţi. Se fac rapid şi n-ai nevoie decât de câteva ingrediente.

Ingrediente:

10 grame unt topit
250 g ciocolată neagră
125 g unt nesărat
1 lingură lichior kahlua
3 ouă
2 linguri de zahăr
1 linguriţă extract vanilie
1 lingură făină
Frişcă pentru ornat

Mod de preparare:

Taptează cu unt 4 forme termorezistente sau boluri mici. Pune ciocolata şi untul la bain marin până se topeşte. Într-un castron amestecă ouăle, zahărul şi extractul de vanilie. Le poţi amesteca cu un mixer. Adaugă ciocolata topită şi pune totul în forme.
Lasă-le la temperatura camerei pentru 1-2 ore. Încinge cuptorul la 200 de grade şi coace budincile pentru 12 minute. Serveşte-le cu frişcă deasupra. 

https://www.womensweeklyfood.com.au/recipes/chocolate-puddings-recipe-31015

Loading...