Budincă de clătite

Wine sausage cannelloni jpeg

Arată foarte bine şi are un gust pe măsură. Prepară şi tu de Sărbători budinca de clătite cu carne.

Ingrediente Pentru aluat 250 g făină 500 ml apă minerală 2 ouă 2 linguri ulei 1 praf de sare Pentru umplutură 10 crenvurşti 500 g smântână 100 ml suc de roşii 100 g caşcaval ras 2 ouă sare piper 2 linguri ulei pătrunjel

Mod de preparare - Budincă de clătite

Combini apa minerală cu ouăle, uleiul, sarea şi, la final, încorporezi făina. Ţii aluatul la frigider 30 de minute, apoi coci clătitele. Înfăşori în fiecare clătită câte un crenvurşt, apoi aşezi un strat de clătite într-o tavă înaltă, unsă cu ulei.

Combini smântâna cu sucul de roşii, ouăle, sare şi piper, după

gust. Torni jumătate din smântână peste clătite, apoi aşezi un alt strat de clătite, torni restul de smântână şi presari caşcavalul. Dai tava la cuptor 30-40 de minute. Presari pătrunjel tocat, înainte să serveşti.