Arată foarte bine şi are un gust pe măsură. Prepară şi tu de Sărbători budinca de clătite cu carne.

Ingrediente
Pentru aluat
250 g făină
500 ml apă minerală
2 ouă
2 linguri ulei
1 praf de sare
Pentru umplutură
10 crenvurşti
500 g smântână
100 ml suc de roşii
100 g caşcaval ras
2 ouă
sare
piper
2 linguri ulei
pătrunjel

Mod de preparare - Budincă de clătite

Combini apa minerală cu ouăle, uleiul, sarea şi, la final, încorporezi făina. Ţii aluatul la frigider 30 de minute, apoi coci clătitele. Înfăşori în fiecare clătită câte un crenvurşt, apoi aşezi un strat de clătite într-o tavă înaltă, unsă cu ulei.

Combini smântâna cu sucul de roşii, ouăle, sare şi piper, după
gust. Torni jumătate din smântână peste clătite, apoi aşezi un alt strat de clătite, torni restul de smântână şi presari caşcavalul. Dai tava la cuptor 30-40 de minute. Presari pătrunjel tocat, înainte să serveşti.

Loading...