Cu pastramă, brânză, caşcaval şi smântână, conopida la cuptor va avea un gust excelent!

De ce ai nevoie ca să faci budincă de conopidă:

½ conopidă
100 g pastramă de pui
1 morcov
1 lingură pastă de tomate
200 g cremă de brânză
50 g smântână
3 ouă
pătrunjel
30 g caşcaval
sare

Cum prepari budincă de conopidă

Rupi conopida bucheţele şi o speli sub un jet de apă rece, apoi o laşi la scurs. O fierbi împreună cu morcovul în apă cu sare, apoi scurgi legumele şi le tai bucăţi. Mixezi crema de brânză cu smântâna, pui ouăle, pasta de tomate şi pastrama de pui tăiată cubuleţe. Încorporezi legumele, sare şi pătrunjel tocat, după gust. Răstorni compoziţia într-o formă tapetată, o nivelezi şi o dai la cuptor până când începe să se rumenească. O scoţi, presari caşcavalul ras şi o mai ţii la foc mic câteva minute.

Loading...
Evaluează articolul