Şi preparatele fără carne pot fi foarte gustoase. Încearcă şi tu reţeta de budincă de legume!

Ingrediente:
● 300 g brânză telemea
● 200 g caşcaval
● 5 dovlecei
● 1 ceapă
● 3 cartofi fierţi
● 5 ouă
● 1 legătură pătrunjel
● unt
● piper
Pentru garnitură:
● ardei gras sotat

Mod de preparare - Budincă de legume

Speli, cureţi dovleceii şi ceapa. Dai prin răzătoare dovleceii, îi scurgi de zeamă şi-i amesteci cu brânza şi caşcavalul rase. Tai ceapa julien şi fierbi cartofii în coajă, apoi îi tai bucăţele.

Peste amestecul cu dovlecei pui ceapa, cartofii, ouăle bătute şi pătrunjelul mărunţit. Piperezi şi răstorni compoziţia într-un vas rotund, uns cu unt. Dai budinca la cuptor, la foc mic, până se rumeneşte. O serveşti alături de ardei gras sotat, după gust.

Loading...