Astancăi Mihaela, din Piatra Neamţ, ne-a trimis această reţetă. Vă mulţumim! Şi tu ne poţi trimite reţeta ta preferată la adresa [email protected]!

Ingrediente:

400 g brânză proaspătă de vaci
200 g spaghete
100 g zahăr
50 g stafide
3 ouă
1 praf sare
coaj raă de lămâie
esenţă rom (opţional)

Mod de preparare:

Speli stafidele, după care le laşi la înmuiat în apă călduţă cu câteva picături de esenţă de rom. Fierbi pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj. Într-un recipient încăpător pui brânza de vaci pe care o freci cu zahăr. Adaugi, pe rînd, cele 3 ouă, coaja rasă de lămâie, stafidele scurse şi omogenizezi compoziţia.

După ce au fiert pastele, le scurgi, le adaugi peste compoziţia de brânză şi încorporezi. Într-o tavă (30x20) tapetată torni compoziţiaşi coci în cuptorul preîncălzit până se rumeneşte frumos. Serveşti caldă sau rece, simplă sau pudrată cu zahăr vanilat.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititoarele noastre şi aparţin acestora. 

Loading...