Pentru cei care iubesc carnea de peşte, avem o reţetă de bulete, absolut delicioase.

Ingrediente (20 bulete)

500 g peşte file
1 morcov mic
1 ceapă
1 cartof potrivit
2 căţei de usturoi
1 ou
mărar verde
2 linguri pesmet sau făină
ulei pentru prăjit
sare
piper

Mod de preparare

Fierbi peştele trei minute, îl scurgi şi, după ce se răceşte, alegi cu grijă carnea de pe oase. Îl amesteci cu morcovul, cartoful, ceapa şi usturoiul rase şi scurse de zeamă. Adaugi oul bătut, mărarul tocat fin, sare şi piper, după gust.

Din compoziţia obţinută, modelezi bulete de mărimea unei nuci sau dacă doreşti le poţi face mai mari, le dai prin pesmet şi le prăjeşti în baie de ulei. Le scoţi pe prosoape absorbante şi le serveşti calde ca aperitiv.

Loading...