Bulgăraşi crocanţi

1366290444 0634bulgarasi 20crocanti jpeg

Bugăraşii crocanţi din alune, migdale şi ciocolată albă sunt o gustare dulce de care nu te vei sătura uşor. Iată ce rapid se prepară!

Ingrediente:

150 g migdale întregi, 200 g fructe confiate, 150 g pudră de alune, 150 g alune întregi, 100 g cacao, 100 g ciocolată albă, 400 g miere de albine, 1 praf de scorţişoară

Număr porţii: 4 Timp de preparare: 20 min Dificultate: mică

Mod de preparare:

Zdrobeşti alunele, sfărâmi migdalele şi tai fructele confiate cubuleţe. Torni mierea de albine într-un vas şi o aduci la punctul de fier bere, la foc mic.

O iei apoi de pe foc, adaugi alunele, migdalele, scorţişoara, pudra de alune şi amesteci bine.

Împarţi compoziţia în două, o parte o amesteci cu cacao, iar cealaltă parte cu ciocolata albă, dată pe răzătoare.

Din cele două compoziţii formezi bulgăraşi de mărimea nucilor. Le aşezi pe un platou la răcoare până în momentul servirii.