Cârnăciorii afumaţi sunt foarte buni şi uşor de preparat la tigaie, alături de o porţie de cartofi.

Ingrediente

650 g cartofi, feliaţi

1 ceapă, tocată

650 g cârnăciori afumaţi, feliaţi

4 linguri ulei sau unt

1 ardei gras roşu, feliat

2 linguriţe mix de condimente

1 linguriţă usturoi, pisat

pătrunjel tocat, după gust

parmezan ras, opţional

sare

piper

Mod de preparare – Cârnăciori afumaţi cu cartofi la tigaie

Încălzeşti 3 linguri de ulei într-o tigaie. Adaugi cartofii şi îi prăjeşti până devin aurii. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Scoţi pe o farfurie.

Adaugi uleiul rămas şi rumeneşti cârnăciorii aproximativ 5 minute. Amesteci cu usturoiul, ceapa, ardeiul gras, mixul de condimente, sare şi piper, după gust. Ţii pe foc încă 2-3 minute. Combini cu cartofii. Serveşti cu pătrunjel şi parmezan.

Sursa https://www.eatwell101.com

Loading...