Uşor de preparat, cârnăciorii cu cartofi la tigaie sunt gata cât ai bate din palme şi perfecţi pentru cină!

Ingrediente

1-2 linguri ulei

200 g cartofi noi, curăţaţi şi tăiaţi în jumătate

2-3 morcovi

½ ceapă

2-3 cârnaţi, tăiaţi bucăţele

brânză cheddar sau caşcaval, opţional

sare, după gust

piper, după gust

Mod de preparare

Încinzi uleiul într-o tigaie, la foc mediu. Rumeneşti cartofii şi morcovii curăţaţi şi tăiaţi bucăţele, aproximativ 5 minute. Adaugi ceapa tăiată julien şi amesteci. La final, aşezi cârnăciorii şi îi laşi pe foc, 1-2 minute, până se întrepătrund. Condimentezi cu sare şi piper. Serveşti cu caşcaval ras, dacă doreşti.

Sursa: http://rasamalaysia.com

Loading...