Un aperitiv care-şi va găsi cu siguranţă locul pe masa ta festivă. Şi cui nu-i plac cârnaţii în foietaj?

De ce ai nevoie pentru cârnaţii în foietaj

250 g făină

250 g unt rece

100 ml apă rece

9 cărnaţi afumaţi subţiri

1 ou

Piper

Cum se prepară cârnaţii în foietaj

Taie untul rece în pătrăţele, pe care le amesteci cu făina. Adaugă apa rece şi frământă până obţii un aluat omogen. Înfăşoară-l în folie alimentară şi dă-l la rece 20 de minute. Scoate-l, întinde-l, împătureşte-l şi pune-l din nou la rece pentru 30 de minute. După ce-l întinzi din nou, îl tai în nouă pătrate egale. Înfăşori cârnaţii şi-i pui într-o tavă cu hârtie de copt. Presari pe deasupra piper şi dai la cuptor până se rumeneşte foietajul.

Sursa foto http://www.eatingnigerian.com

Loading...