Cum sezonul cald se apropie vertiginos şi-ţi doreşti să fii într-o formă fizică mai bună, pune preţ pe mâncărurile mai uşoare, cu carne albă, legume şi verdeţuri de sezon.

Ingrediente (4 porţii)

500 g carne tocată de pui
4-5 căţei usturoi
500 g spanac
2 cepe
1 lingură smântână
2 ouă
100 g brânză de capră
piper
unt
caşcaval, pentru decor
sare

Mod de preparare

Amesteci carnea de pui cu usturoiul tocat, brânza de capră rasă şi ouăle bătute. Mărunţeşti cepele şi le încorporezi alături de piper şi sare, după gust, smântână şi spanac. Din acesta din urmă pui deoparte 7-8 frunze.

Tapetezi un vas termorezistent şi aşezi frunzele de spanac rămase. Pui în vas compoziţia de carne tocată şi o dai la cuptor, acoperită cu folie de aluminiu. După 15 minute, îndepărtezi folia şi mai laşi încă 15-20 de minute, să se rumenească. La final, dai vasul la răcit, după aceea răstorni preparatul pe un platou şi razi caşcaval peste frunzele de spanac.

Loading...
Evaluează articolul