Această reţetă am primit-o de la George Dragomir Bobiceşti, judeţul Olt. Mulţumim. Aşteptăm reţetele voastre la adresa [email protected]!

Ingrediente:

5 cartofi potriviţi
200 g şuncă presată
100 g caşcaval
5 linguri smântână

Mod de preparare:

Pui cartofii la fiert şi când sunt gata îi laşi puţin în apă rece, apoi îi tai în două şi-i scobeşti. Amesteci şunca tăiată cubuleţe cu smântâna şi cu caşcavalul ras. Aşezi cartofii într-o tavă şi îi umpli cu amestecul obţinut. Îi dai la cuptor şi îi ţii până când se rumenesc frumos, îi scoţi şi îi laşi să se răcorească câteva minute.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititoarele noastre şi aparţin acestora. 

Loading...
Evaluează articolul