Te numeri printre persoanele care ţin post? Atunci trebuie să încerci această reţetă de cartofi cu ciuperci la cuptor.

Cartofi cu ciuperci la cuptor - ingrediente necesare:

- un kilogram de cartofi albi
- 250 de grame de ciuperci
- opt căţei de usturoi
- trei linguri de ulei de măsline
- o linguriţă de cimbru
- sare şi piper, după gust

Cartofi cu ciuperci la cuptor - mod de preparare:

Curăţă cartofii, iar apoi taie-i în sferturi. La fel şi ciupercile.

Spală legumele bine, apoi adaugă legumele într-o tavă de copt. Adaugă căţeii de usturoi, cimbru uscat, dar şi sare şi piper. Toarnă şi puţin ulei de măsline.

Între timp, pune cuptorul la preîncălzit la 190 de grade, iar apoi pune cartofii la copt pentru 25 de minute.

Serveşte-i calzi, cu o salată verde ori cu murături.

Poftă bună!

Loading...