Am intrat în Postul Paştelui, motiv pentru care îţi recomandăm să ţii respecţi această perioadă şi să încerci această reţetă delicioasă de cartofi cu ierburi aromatice.

Cartofi cu ierburi aromatice şi usturoi - ingrediente necesare:

- 500 de grame de cartofi
- 30 de grame de unt
- 30 de grame de ulei
- două linguri de ierburi aromatice, precum cimbru, oregano, busuioc, salvie şi rozmarin
- doi căţei de usturoi
- sare şi piper, după gust

Cartofi cu ierburi aromatice şi usturoi - mod de preparare:

Spală cartofii şi fierbe-i într-o oală cu apă şi sare, timp de zece minute din momentul în care au început să fiarbă.

Opreşte focul şi aşteaptă să se răcească 10 minute. Taie-i sub formă de jumătăţi ori sferturi.

Într-o tigaie încinsă, topeşte untul şi adaugă ierburile aromatice şi usturoiul. Aşteaptă să se întrepătrundă aromele, iar apoi adaugă cartofii. Prăjeşte-i câteva minute sau dă-i la cuptor pentru 25-30 de minute.

Poftă bună!

Loading...