O reţetă fresh şi foarte sănătoasă.

Ingrediente:

un sfert de cană de ulei de susan
1 kg de cartofi noi tăiaţi pe jumătate
3 linguri de ghimbir tocat
sare
piper negru măcinat
3 căni de apă
un sfert de linguriţă de chimen
3 sferturi de cană de frunze de mentă tocate
coaja şi zeama de la o lămâie

Mod de preparare:

Încingeţi ulei în tigaie şi adăugaţi cartofii şi 2 linguri de ghimbir. Se lasă pe foc până când capătă o culoare maronie. Se asezonează cu sare şi piper.

Se ia recipientul de pe aragaz şi se toarnă un sfert de linguriţă de sare şi chimen. Se pun din nou pe foc şi se lasă la fiert până când apa s-a evaporat. Adăugaţi restul de ulei şi ghimbir, împreună cu menta, coaja de lămâie, sarea şi piperul.

La sfârşit se toarnă zeama de lămâie.

Sursa: marthastewart.com

Loading...