Delicioşii cartofi rumeniţi la cuptor cu usturoi pot fi serviţi ca atare sau alături de o friptură apetisantă ori o salată de murături. Dacă vrei să îi pregăteşiti de post, înlocuieşte untul cu ulei.

Ingrediente

450 g cartofi, curăţaţi şi feliaţi
3 linguri unt sau ulei
4-5 căţei de usturoi, zdrobiţi
½ lingură usturoi pudră
1 lingură pătrunjel, tocat
sare
piper

Mod de preparare – Cartofi rumeniţi la cuptor cu usturoi

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Topeşti untul într-o tigaie şi căleşti în el usturoiul aproximativ 1 minut. Amesteci cu cartofii. Adaugi usturoiul pudră, sare şi piper, după gust.

Dai la cuptor aproximativ 20 de minute sau până ce cartofii se rumenesc uşor. Serveşti cu pătrunjel.

Sursa https://rasamalaysia.com

Loading...
Evaluează articolul