Ingrediente: 450 g carne de vită tocată, 100 g cârnaţi, ¼ varză, 1 ceapă, ierburi aromate, 2 linguri sos de roşii, 3 ouă, 7 linguri pesmet alb, 2 linguri ulei, sare, piper

Număr porţii: 2
Timp de preparare: 85 min
Dificultate: mică

Mod de preparare:

Tai varza bucăţi mai mari, le opăreşti în apă, cu sare pentru 5 minute până se înmoaie şi amesteci carnea, cârnaţii, ceapa tocată, ierburile, aromate, condimentele, sosul de roşii, pesmetul, şi ouăle bătute.

Pui compoziţia într-o tavă pentru cozonac, unsă cu ulei, o acoperi cu hârtie de copt, şi ea unsă cu ulei, şi dai tava la cuptor pentru 75 de minute, până când începe să se desprindă, de marginea tăvii.

Laşi să se răcească în tavă şi apoi tai felii pe care le aduci la masă alături de cartofi fierţi,, presăraţi cu pătrunjel, şi salată, după gust.

Loading...
Evaluează articolul