Prepară un caşcaval pane la fel de bun ca cel pe care îl poţi mânca în restaurante, foarte rapid şi uşor. Nu ai nevoie decât de câteva ingrediente.

Ingrediente

2 ouă

300 g caşcaval

5 linguri pesmet

5 linguri făină

2 linguri apă

1 praf de sare

ulei

Mod de preparare

Tai caşcavalul în felii mai groase. Îl ungi cu puţină apă cu ajutorul unei pensule de patiserie, apoi îl dai prin făină. Într-un bol, baţi ouăle cu praful de sare. Dai caşcavalul prin amestecul obţinut, apoi prin pesmet, astfel încât să fie acoperit în totalitate.

Încingi uleiul într-o tigaie. Prăjeşti până se rumeneşte uşor pe ambele părţi. Scoţi pe serveţele pentru a înlătura excesul de ulei. Serveşti imediat.

Sursa http://www.bawarchi.com

Loading...
Evaluează articolul