Pregătite pentru a vă primi invitaţii, ori drept gustare la orice ocazie, aceste preparate sunt absolut delicioase.

Ingrediente

300 g caşcaval
300 g şuncă
3 cutii de brânză cu smântână
pătrunjel
mărar
tarhon
sare
piper

Preparare

Tai caşcavalul şi şunca felii subţiri, la fel, sub formă de dreptunghi sau pătrate. Pe cât posibil, încearcă să obţii aceeaşi formă.Toci mărunt verdeţurile şi le amesteci cu brânza cu smântână, adaugi sare şi piper, după gust.Aşezi pe un platou o felie de caşcaval, deasupra o felie de şuncă, apoi un strat subţire de brânză cu verdeţuri şi repeţi cu încă 2 asemenea combinaţii. Faci acelaşi lucru până la epuizarea ingredientelor.Dai la rece pentru o oră şi, în momentul servirii, tai „tortul” în pătrate şi apoi triunghiuri astfel încât să-ţi iasă buşeuri pe care toată lumea să le poată mânca fără să se murdărească.

Loading...
Evaluează articolul