Ca să combaţi greţurile matinale din primul trimestru de sarcină, încearcă această limonadă, care se prepară foarte uşor. Ghimbirul şi celelalte ingrediente sunt de folos în această perioadă a sarcinii.

Ingrediente

1 bucată de ghimbir crud (aproximativ 8-10 cm)
240 ml zeamă de limetă, proaspăt stoarsă
3 linguri de miere
240 ml apă minerală

Mod de preparare

Cureţi ghimbirul şi îl tai felii subţiri. Ca să faci siropul, pui ghimbirul şi zeama de limetă într-o cratiţă, la foc mare, şi laşi să dea în clocot. Fierbi siropul neacoperit, până când lichidul îşi reduce volumul cu un sfert, aproximativ 2-3 minute.

Iei cratiţa de pe foc, o acoperi şi laşi ghimbirul la infuzat încă 20 de minute. Strecori lichidul şi arunci ghimbirul. Încorporezi mierea când s-a mai răcit (atenţie, mierea devine toxică dacă o pui într-un lichid prea fierbinte). Pui siropul într-un borcan de sticlă şi îl dai la frigider până când simţi nevoia să consumi limonada.

Pui gheaţă într-un pahar mare de 250 ml, torni apă minerală şi 2 linguri din siropul de mai sus. Amesteci şi bei imediat limonada, ca să scapi de greţuri.

Sursa: www.fitpregnancy.com

Pui cu ciuperci şi orez (gravide)

Smoothie cu iaurt şi spanac (gravide)

Frittata cu bacon şi ouă (gravide)

Salată cu mere şi varză Kale (gravide)

Sangria fără alcool (gravide)

Loading...
Evaluează articolul