Cea mai bună reţetă de piure de conopidă cu rozmarin şi usturoi
Ne-am obişnuit ca atunci când ne e poftă de un piure să ne repedem la cartofi, sa-i punem într-o oală cu apă şi sare şi să-i pasăm apoi. Dar ce aţi zice dacă am încerca să facem cea mai bună reţetă de piure de conopidă cu rozmarin şi usturoi.
- Porții: 5
- Timp total: 40 min
- Pregătire: 10 min
- Gătire: 30 min
- Categorie: garnitură, fel princiapl
Ingrediente
1 conopidă, tăiată în bucheţele 100 g cremă de brânză 2 linguri unt 1 1/2 linguriţă usturoi pisat 1 lingură rozmarin, tocat
Mod de preparare
Fierbi apă într-o oală medie. Când a dat în clocot, pregăteşti conopida 8-10 minute sau până este pătrunsă uşor de furculiţă. O scoţi şi o scurgi. Pui conopida cu celelalte ingrediente într-un blender sau mixer şi mixezi până obţii o pastă moale şi cremoasă.
sursa: http://www.thecookierookie.com/