Cea mai bună reţetă de piure de conopidă cu rozmarin şi usturoi

piure de conopida cu rozmarin si usturoi jpeg

Ne-am obişnuit ca atunci când ne e poftă de un piure să ne repedem la cartofi, sa-i punem într-o oală cu apă şi sare şi să-i pasăm apoi. Dar ce aţi zice dacă am încerca să facem cea mai bună reţetă de piure de conopidă cu rozmarin şi usturoi.

  • Porții: 5
  • Timp total: 40 min
  • Pregătire: 10 min
  • Gătire: 30 min
  • Categorie: garnitură, fel princiapl

Ingrediente

1 conopidă, tăiată în bucheţele 100 g cremă de brânză 2 linguri unt 1 1/2 linguriţă usturoi pisat 1 lingură rozmarin, tocat

Mod de preparare

Fierbi apă într-o oală medie. Când a dat în clocot, pregăteşti conopida 8-10 minute sau până este pătrunsă uşor de furculiţă. O scoţi şi o scurgi. Pui conopida cu celelalte ingrediente într-un blender sau mixer şi mixezi până obţii o pastă moale şi cremoasă.

sursa: http://www.thecookierookie.com/