Secretul acestei prăjituri sunt bananele bine coapte, la care adaugi un strop de amaretto. În doar o oră prăjitura va fi gata.

De ce ai nevoie pentru prăjitură cu banane

4 banane

1 linguriţă esenţă de vanilie

3 linguri lichior amaretto

100 g unt topit

150 g zahăr

3 ouă

1 praf de sare

315 g făină

2 linguri praf de copt

100 ml lapte

zahăr pudră, pentru decor

Cum se prepară prăjitura cu banane

Dai drumul la cuptor. Mixezi bananele cu lichiorul, adaugi untul topit şi zahărul. Încorporezi ouăle, unul câte unul, sarea, laptele  şi esenţa de vanilie. Omogenizezi făina amestecată cu praful de copt. Torni compoziţia într-o tavă tapetată şi o ţii la cuptor până când trece testul scobitorii.

O pudrezi cu zahăr, după ce s-a răcit.

Sursa http://netacooks.com

 

Loading...