Dacă nu îţi plac pastele cu sosuri grele sau eşti la dietă, reţeta cu lămâie este perfectă pentru tine. Când spaghetele ţi se par uscate e de ajuns să picuri peste ele puţin din apa în care au fiert.

Ingrediente

2 lămâi

60 ml ulei de măsline

50 g parmezan ras

250 g spaghete

1 lingură pătrunjel tocat

1 lingură busuioc proaspăt tocat

sare

piper

Mod de preparare

Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Dai la blender coaja rasă şi zeama de lămâie împreună cu uleiul şi parmezanul. Ai grijă să îndepărtezi în prealabil seminţele din lămâi.

Amesteci pastele calde cu sosul obţinut, pătrunjel şi busuioc, până ce sunt acoperite în totalitate. Sărezi şi piperezi, după gust. Serveşti imediat.

Sursa http://www.lifeasastrawberry.com

Loading...
Evaluează articolul