Poţi să pregăteşti burgerii şi la tina acasă. Pentru o variantă mai uşoară, înlocuieşte carnea de vită cu pui.

Ingrediente

450 g carne tocată de pui

200 g piept de pui, tăiat bucăţele

70 ceapă tocată

100 g dovlecel feliat mărunt

1-2 ardei graşi tocaţi

2 linguri arpagic tocat

1 ou

sare

piper

50 g pesmet

caşcaval ras, după gust

Mod de preparare – Burgeri de pui făcuţi în casă

Într-un bol, combini carnea tocată de pui cu carnea tăiată bucăţele mici. Adaugi ceapa, dovlecelul, ardeiul gras şi arpagicul. Amesteci cu pesmetul, sărezi şi piperezi, după gust, apoi încorporezi oul.

Formezi burgerii ca pe nişte chifteluţe, apoi le rumeneşti pe grătar sau într-o tigaie tip grill în jur de 6-7 minute. Serveşti cu caşcaval, dacă vrei.

Sursa https://www.artandthekitchen.com

Loading...