Răsfaţă-i pe cei dragi cu aceste trufe delicioase, fără zahăr. Optează pentru îndulcitori naturali şi vei obţine un rezultat pe măsură, iar pofta de ceva dulce va fi potolită imediat.

Cele mai bune trufe de casă fără zahăr - Ingrediente

450 g cremă de brânză, moale
120 g ciocolată amăruie, topită (sau 25 g pudră de cacao)
3 linguri îndulcitor artificial pudră (mai mult sau mai puţin, după gust)
câteva picături de stevia (îndulcitor lichid)
1 praf de sare
1 linguriţă esenţă de vanilie

Pentru topping

40 g cacao pudră
65 g fulgi de cocos
65 g nuci sau alune mărunţite fin

Cele mai bune trufe de casă fără zahăr - Mod de preparare

Combini crema de brânză cu ciocolata topită (sau cacaua), îndulcitorul sub formă de pudră, stefia lichidă (dacă foloseşti), sarea şi esenţa de vanilie. Amesteci cu mixerul sau într-un blender, până la omogenizare. Foloseşti o lingură, împarţi compoziţia în cantităţi egale şi le dai forma unor biluţe. Dai trufele prin cacao, fulgi de cocos sau nuci ori alune mărunţite. Aşezi bomboanele pe un platou cu hârtie de copt şi le dai la frigider până când se întăresc.

Sursa + foto: www.joyinourjourney.com

Loading...