Mulţumim Aureliei Baciu din Târgu Mureş pentru această reţetă.

Ingrediente

3 ouă
175 g cremă de brânză
sare
piper
100 g salam
½ ardei gras roşu
½ ardei gras verde
măsline negre
1 ½ cană făină
1 plic praf de copt
pătrunjel verde tocat

Mod de preparare

Într-un bol, baţi bine ouăle cu un praf de sare. Adaugi crema de brânză şi omogenizezi. Tai salamul cubuleţe, la fel şi ardeii graşi. Tai măslinele feliuţe.

Pui toate ingredientele peste amestecul de ouă şi omogenizezi. Adaugi făina şi praful de copt. Condimentezi cu sare şi piper după gust.

La final, adaugi pătrunjelul tocat, apoi torni toată compoziţia într-o tavă de chec, tapetată. Dai la cuptorul preîncălzit 35-40 de minute, până se rumeneşte frumos.

Loading...