Chec cu piersici din compot
Ai poftă de un desert care să îţi aducă aminte de aromele verii? Încearcă un delicios chec cu piersici din compot!
Ingrediente
240 g făină 175 g unt 175 g zahăr 3 ouă 1/2 linguriţă praf de copt 1 praf de sare piersici din compot frişcă, pentru decor
Preparare
Untul moale îl baţi cu zahărul, apoi adaugi ouăle, unul câte unul. Mixezi până obţii o compoziţie cremoasă. Separat, amesteci făina, praful de copt şi sarea. Le cerni şi le adaugi în amestecul de unt. La final, pui persicile din compot tăiate felii. Torni aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi o dai la cuptorul preîncălzit 70-80 de minute, până trece testul scobitorii. Serveşti checul decorat cu frişcă şi cu feliuţe de piersici.