Azi vă porpunem o reţetă simplă de cheesecake preparat de una dintre cititoarele noastre fidele, Elena Harabagiu din Râmnicu Sărat.

Ingrediente
16 biscuiti digestivi
50 g unt
250 g Mascarpone
250 g crema de branza
3 oua
o pastaie de vanilie
175 g zahar brun sau alb tos

Mod de preparare

Pentru blat
Sfarama bine biscuitii digestivi.Amestec biscuitii bine faramitati cu untul (50g) topit si asez blatul in tava. Acesta se uniformizeaza bine. Eu folosesc un pahar pentru acest procedeu.

Pentru cremă
Se amesteca mascarpone cu crema de branza,cu 3 oua puse unul cate unul, esenta de vanilie si zaharul.

Pentru asamblare si coacere
Toarna incet compozitia peste blatul de biscuiti si introdu forms in cuptorul incins. Da la foc minim si lasa la cuptor intre 40-60 de minute. Se serveste rece cu sos de fructe de padure alaturi.

Loading...